InView, de nieuwste softwareoplossing van Wolters Kluwer Legal & Regulatory in Nederland is uitgeroepen tot de beste Legal Solution van 2021 bij de jaarlijkse internationale SIIA CODiE Awards. De CODiE Awards erkennen de meest innovatieve bedrijfstechnologische producten over de hele wereld.

InView combineert inhoudelijke kennis zoals wetgeving, jurisprudentie en publicaties van topexperts met slimme technologie en biedt zo snel concrete antwoorden en inzichten in een bepaalde zaak.  Met InView hoeven juridische professionals dus niet langer door talloze documenten te zoeken naar informatie. Het is een intuïtieve oplossing die juridische professionals in staat stelt om betere resultaten voor hun cliënten te behalen in minder tijd. Eerder deze maand lanceerde Wolters Kluwer een nieuwe module binnen InView: Zaakanalyse, een functionaliteit die data en inzichten verschaft waarmee advocaten hun beslissingen kunnen substantiëren.

Wolters Kluwer ontwikkelde InView in nauwe samenwerking met honderden juridische professionals om een oplossing te ontwikkelen die voldoet aan hun behoeften in een veranderende sector. Door de toename van technologie, veranderende klantverwachtingen en nieuwe bedrijfsmodellen groeit de druk  op productiviteit voor juristen (zie het Wolters Kluwer Future Ready Lawyer Survey Rapport). Daarbij komt de continue toename van informatie, zo ook met de recente aankondiging van de Raad van de Rechtspraak om driekwart van de vonnissen online te publiceren. Het wordt hierdoor steeds relevanter om op een snelle manier grote hoeveelheden informatie te kunnen verwerken.

Best Legal Solution 2021

InView werd benoemd tot Best Legal Solution. De CODiE vakjury gaf aan dat InView advocatenkantoren tijd en geld kan schelen en dat het een grote verbetering is ten opzichte van traditioneel onderzoek. Ook was de jury onder de indruk van de mogelijkheid om snel tot de kern van enorme hoeveelheden informatie te komen.

Bas Kniphorst, Vice President en Managing Director Legal & Regulatory Benelux: “We zijn ongelofelijk trots op deze erkenning als meest innovatieve oplossing uit de branche. Met InView voegen we echt waarde toe voor de juridische professional in de vorm van aanzienlijke tijdsbesparing, actiegerichte inzichten en data. We zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst is voor het juridisch vakgebied.”

Director Product Management, Wolters Kluwer Legal & Regulatory Nederland, Nicky van Dijk: “De hoeveelheid informatie neemt toe en wij spelen een belangrijke rol voor juridische professionals om die informatie te kunnen verwerken. We zijn druk bezig met volgende rechtsgebieden en blijven doorwerken aan nieuwe functionaliteiten. Onze ambitie is om alle juridische professionals de voordelen van InView te laten ervaren binnen hun expertisegebied.”

InView wordt geleidelijk uitgerold over verschillende rechtsgebieden. Arbeidsrecht is nu beschikbaar, hierna volgt Ondernemingsrecht.

Meer weten over InView? Neem een kijkje op de website of probeer InView zelf.

SIIA CODiE Awards

De SIIA CODiE Awards worden al meer dan 35 jaar erkend als het belangrijkste prijzenprogramma voor de software- en informatie-industrie en worden uitgereikt door de Software & Information Industry Association (SIIA), de belangrijkste brancheorganisatie voor de software-, onderwijs-, media- en digitale content-industrie. InView werd geëerd als een van de 46 winnaars in de 43 categorieën voor bedrijfstechnologie.  

De SIIA CODiE Awards zijn het enige door vakgenoten beoordeelde prijzenprogramma in de branche. Alle genomineerden worden in de eerste ronde beoordeeld door software- en bedrijfstechnologiedeskundigen met aanzienlijke expertise in de sector, waaronder analisten, media, bankiers en investeerders.

 

Wolters Kluwer Legal & Regulatory
Legal & Regulatory is een divisie van Wolters Kluwer, een wereldwijd toonaangevende leverancier van juridische en compliance-oplossingen waarmee professionals hun productiviteit en prestaties kunnen verbeteren, risico's kunnen beperken en betere resultaten kunnen behalen. Wolters Kluwer (WKL) is een internationale leider die professionele informatie, softwareoplossingen en diensten levert voor de sectoren gezondheidszorg, belastingen en boekhouding, bedrijfsbeheer, risicobeheer en compliance, en juridische dienstverlening. We helpen onze klanten elke dag om belangrijke beslissingen te nemen door expertoplossingen te leveren die een grondige kennis van het onderwerp combineren met gespecialiseerde technologie en diensten.
Wolters Kluwer boekte in 2020 een omzet van 4,6 miljard euro. De groep helpt klanten in meer dan 180 landen, heeft vestigingen in meer dan 40 landen en telt over de hele wereld ongeveer 19.200 medewerkers. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, Nederland.
Media:
Michelle Smith - Communicatie Manager Legal & Regulatory Nederland
tel: +31 615591372
email: m.smith@wolterskluwer.com

Laatste nieuws