Stb. 2013, 294 Financiële markten

Besluit van 10-07-2013, Stb. 2013, 294

Besluit tot wijziging van het Besluit uitvoering EU-verordeningen financiële markten in verband met de uitvoering en handhaving van verordening (EU) nr. 345/2013 (Europese durfkapitaalfondsen) en verordening (EU) nr. 346/2013 (Europese sociaalondernemerschapsfondsen)

—Verordening (EU) nr. 345/2013 van het Europees Parlement en de Raad van 17 april 2013 betreffende Europese durfkapitaalfondsen en verordening (EU) nr. 346/2013 van het Europees Parlement en de Raad van 17 april 2013 inzake Europese sociaalondernemerschapsfondsen maken onderdeel uit van het actieplan ter verbetering van de toegang tot kapitaal voor met name het midden- en kleinbedrijf. Het onderhavige besluit voorziet in de aanwijzing van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als toezichthouder in het kader van het toezicht op de naleving van voornoemde verordeningen en de bepaling van artikelen van deze verordeningen waarvoor bij overtreding daarvan een last onder dwangsom of een bestuurlijke boete kan worden opgelegd.

Inwerkingtreding op 22 juli 2013.

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.