Verblijfblog.nl

De sectie migratierecht van de Vrije Universiteit Amsterdam heeft een nieuw blog gelanceerd: Verblijfblog.nl. Onderzoekers van deze sectie lichten op het blog actuele kwesties toe. Er verschijnen geen opiniërende bijdragen; actualiteiten worden zo objectief mogelijk voorzien van juridische feiten en achtergronden. Het doel is om een breed lezerspubliek een beter inzicht te geven in migratierechtelijke problematiek.

 

Het Verblijfblog bestaat uit twee secties. In ‘Actueel migratierecht’ worden op regelmatige basis actualiteiten toegelicht. In de rubriek ‘Vraag van De Correspondent’ wordt tweewekelijks een vraag van lezers van de krant De Correspondent, onlangs opgericht door Rob Wijnberg, beantwoord. Een versie van dit antwoord verschijnt tevens in deze (online) krant. Alle bijdragen zijn kort en beogen toegankelijk te zijn voor een breed, niet-juridisch publiek. Dit mag ten kosten gaan van de juridische fijnslijperij, maar niet van de juistheid.

 

Verblijfblog.nl

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.