Nomineer kandidaten voor de NJV Prijs

Geschreven door: Redactie op

De NJV roept hierbij op om juristen aan te melden voor de tweejaarlijkse NJV Prijs. Deze prijs kan worden toegekend aan een jurist die door zijn of haar werkzaamheden een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de rechtsontwikkeling en/of rechtstoepassing in Nederland, Aruba, Curaçao, Sint Maarten en/of Caribisch Nederland. 

Het gaat om een oorspronkelijk idee, waarvan de (gedeeltelijke) uitvoering niet (alleen) in geschrift, maar vooral metterdaad heeft bijgedragen aan een goede rechtsontwikkeling of rechtstoepassing of een opvallende persoonlijke inzet daartoe, die direct of indirect van grote maatschappelijke betekenis is. De prijs wordt tweejaarlijks toegekend op voordracht van de langstzittende commissie van drie leden binnen het bestuur en zal worden uitgereikt tijdens het Jaarcongres op 12 juni 2020 in Den Haag. U kunt kandidaten aanmelden voor deze prijs bij het bestuur via info@njv.nl. Uw nominaties zien wij graag vóór 1 maart 2020 tegemoet.

 

Word lid van de NJV

De NJV biedt juristen de gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen over relevante ontwikkelingen in het recht. Wilt u ook meedenken en meepraten over de toekomst van het recht, meld u dan nu aan als lid via www.njv.nl. U ontvangt de preadviezen en u kunt deelnemen aan het jaarcongres. Jonge juridische masterstudenten en jonge juristen (tot en met 25 jaar) kunnen nu gratis kennismaken met de NJV.

 

Het bestuur van de Nederlandse Juristen Vereniging

Rien den Boer, Stijn Franken, Arlette Schijns, Kitty Lieverse, Jaap Polak, Friederike van der Jagt, Michel Vols, Corjo Jansen, Mariken van Hilten, Branda Katan, Marry de Gaay Fortmann, Maarten Kroeze en Jannemieke Ouwerkerk

Naam auteur: Redactie
Geschreven op: 9 januari 2020

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.