Ingezonden mededeling: Juridische opleidingen Euroform

Geschreven door: Redactie op

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het juridisch gebied? Euroforum heeft een divers aanbod van cursussen, opleidingen en congressen o.a. op het gebied van privacy, data protection, bedrijfsjurist en de wet bescherming persoonsgegevens. Voor juristen werkzaam binnen de overheid, veiligheid, zorg- of milieusector biedt Euroforum speciale, verdiepende opleidingen aan. Een greep uit ons aanbod:

Opleiding Data Proteciton Officer

Wist u dat het benoemen van een Data Protection Officer verplicht is in 2018 binnen veel organisaties? Met deze opleiding bereidt u zich voor op de aankomende veranderingen. U krijgt o.a. inzicht in privacy governance, privacy compliance en informatiebeveiliging.
Meer informatie

Cursus Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Deze cursus is interessant voor iedereen die te maken heeft met de juridische gevolgen van de Wbp. Tijdens de cursus Wbp leert concreet om te gaan met privacywetgeving en weet hoe u de Wbp toe moet passen in de praktijk. Ruim 250 cursisten gingen u voor en beoordeelden de cursus gemiddeld met een 8,2.
Meer informatie 

Verkorte opleiding voor de Bedrijfsjurist

In 6 dagen groeit u van bedrijfsjurist naar businesspartner! Tijdens de opleiding vergroot u uw kennis van de belangrijkste bedrijfsjuridsche processenen  ontwikkelt u uw advies- en onderhandelingsvaardigheden. Opleiding beoordeeld met een 8 en inclusief NEVOA punten.
Meer informatie

Cursus Natuurwet- en regelgeving in de prakijk

Krijg in 2 dagen een volledige update van alle actuele ontwikkelingen in het natuurbeschermingsrecht en een blik op toekomstige wet- en regelgeving. Met intakeprocedure om de cursus optimaal te laten aansluiten bij uw wensen. Vorige edities beoordeeld met een 8,9!
Meer informatie

Verkorte opleiding voor de Jurist in de Zorg

Met deze opleiding krijgt u in slechts 5 dagen een volledig inzicht in het gezondheidsrecht. Dit is de enige opleiding in Nederland speciaal voor juristen, juridisch adviseurs en juridische beleidsmedewerkers in de zorg. Vorige edities volgeboekt!
Meer informatie

Cursus Waterwetgeving

Cursus speciaal voor gemeenten, waterschappen, provincies en het Rijk. Leer alles over de verhouding tussen de Waterwet, Wabo, Wro,  Wet bodembescherming en nieuwe Omgevingswet.
Meer informatie

Opleidingsaanbod

Nieuwsgierig naar ons volledige aanbod van juridische opleidingen? Bekijk het opleidingsaanbod

Naam auteur: Redactie
Geschreven op: 1 maart 2017

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.