Symposium Empirical Legal Studies (ELS)

Het Platform ELS organiseert een onderzoekssymposium ‘Synergie tussen ELS en klassiek juridisch onderzoek’. Promovendi en andere jonge onderzoekers worden uitgenodigd hun onderzoek en de door hun gehanteerde empirische methode toe te lichten.

Tijdens twee sessies wordt een platform geboden aan onderzoekers die: aan de start staan van een promotietraject; momenteel een onderzoek uitvoeren en tegen inhoudelijke en praktische uitdagingen aanlopen; ervaring hebben met juridisch-empirisch onderzoek en die momenteel werken aan het opzetten van een (subsidiabel) vervolgonderzoek.

Aanwezig zijn onder andere referenten, die als meer ervaren onderzoekers op ELS-gebied zullen reflecteren en feedback geven op de onderzoeksplannen, aanpak en bevindingen of eventuele vragen zullen beantwoorden van de jonge onderzoekers. Het symposium wordt in- en uitgeleid door twee key note speakers: Maartje van der Woude (Universiteit Leiden) en Kees van den Bos (Universiteit Utrecht).

Onderzoekers die een presentatie willen houden op het symposium worden uitgenodigd voor 1 oktober 2019 een schriftelijke pitch van maximaal 350 woorden te sturen naar ELS@law.leidenuniv.nl

Datum:

22 november 2019 vanaf 12:00

Locatie:

Sterrewacht Keizerzaal (B104)
Sterrewachtlaan 11
Leiden

Kosten:

Aanmelden

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.