NGB Extra: Garanties in (overname)contracten

Garanties zijn een belangrijk onderdeel van een (overname)contract. Tijdens deze NGB bijeenkomst wordt over het hele overnameproces gesproken, van de aanschaf tot een eventuele claim. Vragen die aan bod komen zijn: Welke garanties en vrijwaringen (representations & warranties) komen veelvuldig voor in het overnamecontract?; Wat is het effect en omvang van disclosure?; Hoe de aansprakelijkheid te beperken?; Hoe hangt Warranty & Indemnity insurance samen met het overnamecontract?; In geval van geschil, liever naar de overheidsrechter of naar arbitrage?; Wat zijn de meest voorkomende claims in post-M&A geschillen: hoe zorg je dat je sterk staat?

De bijeenkomst wordt gegeven o.l.v. Pieter van Uchelen, partner Corporate & Commercial.

Datum:

4 april 2019 vanaf 15:00 tot 17:15

Locatie:

Simmons & Simmons
Claude Debussylaan 247
Amsterdam

Kosten:

Aanmelden

Gastvlog: AB in het onderwijs

Het tijdschrift AB Rechtspraak Bestuursrecht (AB) is niet alleen een van de oudste maar ook een van de meest gelezen Nederlandse juridische tijdschriften. De AB is ook al jaren niet meer weg te denken uit het onderwijs. Universiteiten en hogescholen zijn zelfs de grootste raadplegers van de AB. Dat is niet voor niks: AB-annotaties bieden een heldere samenvatting van (lange) uitspraken en plaatsen die vaak in een bredere context. Bovendien hebben studenten de mogelijkheid om samen met een docent of advocaat (vaak ook AB-annotator) een annotatie bij de AB in te dienen. Dan heb je al tijdens je studie een publicatie op je naam staan! Zie voor meer informatie het vlog:Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.