Mediationcongres

Op donderdag 28 november organiseert de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) de tiende editie van het Mediationcongres. De kracht van samen staat centraal. Samen sta je sterk; dat geldt voor mediators en voor de kwaliteit van het werk. Samenwerken met andere disciplines in complexe mediations. Partijen samen aan tafel krijgen en houden om het gesprek mogelijk te maken. Als beroepsgroep samen optrekken om te staan voor je vak en voor de kwaliteit. Samen met collega’s telkens weer onderzoeken hoe het beter kan, samen werken aan professionalisering.

Esther Vergeer, zevenvoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis, gaat in haar plenaire keynote in op kracht en kwetsbaarheid, twee eenheden die dicht bij elkaar liggen. Je eigen kwetsbaarheid tonen geeft kracht. Veerkracht zoeken bij jezelf en bij de ander, kracht die nodig is om oplossingen te zoeken, steeds weer. Het parallelprogramma van het Mediationcongres bestaat uit twee rondes met workshops en sessies. In beide rondes kunt u deelnemen aan een workshop of sessie. 

Datum:

28 november 2019 vanaf 09:30 tot 16:30

Locatie:

Spant!
Bussum

Kosten:

Aanmelden

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.