EYES on Insolvency

Het Onderzoekscentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit organiseert samen met RESOR het congres ‘EYES on Insolvency 2019’.

Tijdens dit evenement staat het wetsvoorstel Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) centraal. Het wetsvoorstel voorziet in een regeling voor een pre-insolventieakkoord: een dwangakkoord buiten surseance en faillissement. De WHOA zou een revolutie in de Nederlandse insolventiepraktijk kunnen betekenen en een vooraanstaande positie in de internationale herstructureringswereld kunnen verwerven.

Naast de WHOA wordt ook ingegaan op toekomstige onderdelen van het herijkingsprogramma die moeten zorgen voor een solide insolventiekader.

Het doel van het congres is om een bijdrage te leveren aan de voorbereiding van de rechtspraktijk op de toepassing van de WHOA. Verschillende specialisten zullen de belangrijkste facetten toelichten, waarna in een plenaire discussie weerbarstige punten verder kunnen worden uitgediept.

Datum:

1 november 2019 vanaf 09:00 tot 18:00

Locatie:

EYE Amsterdam

Kosten:

Aanmelden

Gratis bioscoopkaartjes voor Official Secrets

NJB mag 2 x 2 bioscoopkaartjes weggeven voor de film Official Secrets (vanaf 24 oktober in de bioscoop).

In Official Secrets is Katharine Gun (Keira Knightley) een moedige Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie op Irak.

Afbeelding

Stuur ons een berichtje als je graag kaartjes wilt; wij zullen ze opsturen naar de eerste twee aanmeldingen die we ontvangen. 

 

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.