Het Contract Congres 2024 introduceert het thema ‘Toekomstbestendig contracteren: hoe dan?’.
Welke impact hebben de alledaagse, supersnelle ontwikkelingen op allerlei verschillende gebieden op contracten? Denk aan o.a. ICT, wetgeving, duurzaamheid, personeelskrapte, digitalisering en nieuwe generaties mensen. Hoe stel je contracten op, maar hoe houd je ze ook up to date?

Het congres is opgezet met interactieve, informele deelsessies, geleid door dagvoorzitter Lourens Wijnen. De sessies zijn verdeeld in twee reeksen van drie thematische onderdelen en richten zich op het delen van praktijkvoorbeelden met veel ruimte voor discussie en interactie, met als doel het uitwisselen van kennis en het verkrijgen van nieuwe inzichten om te verwerken in de contracten binnen een organisatie.

Een kernonderdeel van het congres is de toespraak van Joseph Oubelkas. Zijn verhaal van onterechte gevangenschap en veerkracht biedt waardevolle lessen voor professionals. Zijn ervaringen over tegenslag, aanpassingsvermogen en doorzettingsvermogen zullen niet alleen inspireren maar ook praktische inzichten bieden.