Boris Kocken

Boris Kocken is advocaat bij Vyborg Legal. Boris is gespecialiseerd in de overheidspraktijk en adviseert en procedeert hoofdzakelijk in het bestuursrecht, sanctierecht en omgevingsrecht. Hij heeft Internationaal en Europees recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en volgde een postacademische opleiding omgevingsrecht. Hij schrijft regelmatig artikelen en blogs op zijn vakgebied. Daarnaast is hij lid van gemeentelijke bezwaarschriftencommissies en actief als vrijwilliger bij onder andere Advocaten voor Advocaten (L4L).

Artikelen van Boris Kocken

NJB Vlog

NJB Vlog is onlangs van start gegaan op njb.nl en You Tube. In korte interviews geven auteurs een toelichting op hun artikel en motivatie waarom ze in de pen klommen. 

Afbeelding

Deze week spreken Maurits Barendrecht, Jacques de Waart & Frederique van Zomeren over het artikel Van ‘in gebreke’ naar ‘in verbinding’. Over de kanteling in het denken over conflictbeslechting en waar de wetgever deze ontwikkeling zou moeten ondersteunen, dat zij schreven samen met Peter Ingelse en Fred Schonewille. Lees en doorzoek het NJB online in Navigator

Inloggen

Agenda

Afbeelding

Ontmoet vakgenoten en bespreek actuele onderwerpen in de LinkedIn-groep van het Nederlands Juristenblad.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde browser

Het gebruik van een verouderde browser maakt uw computer onveilig en tevens ongeschikt voor het optimaal raadplegen van deze website.

De website van het NJB - Nederlands Juristenblad is namelijk geoptimaliseerd voor een nieuwere versie van uw browser.
In de meeste gevallen waarin het fout gaat, betreft dit het gebruik van de Internet Explorer browserversie 7 of 8.
Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 en hoger, Google Chrome, Safari en Firefox.

Bekijk hier of er een nieuwere versie van uw browser beschikbaar is.